Elmúltál 50? Akkor ma 50 százalék kedvezmény jár Neked!...
Címlap / Őrület / Elmúltál 50? Akkor ma 50 százalék kedvezmény jár Neked!

Elmúltál 50? Akkor ma 50 százalék kedvezmény jár Neked!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Tavaly, október 1-e, az Idősek Világnapja alkalmából létrehoztuk a Senior Szerda rendezvényt, amelyben az 50 év felettiek kapnak 50 % kedvezményt éttermekben, szállodákban, fodrásznál,... és más szolgáltatóknál. 

A Torkos Csütörtök mintájára szervezett akció célja, hogy a figyelmet az idősebbekre irányítsuk. Magyarország lakosságának közel harmada 50 év feletti, jelentős vásárlóerővel, őket segítő fiatalabbakkal, erős aktivitással, a programok iránti igénnyel.  
Ők nagy örömmel fogadták a kezdeményezést, amely idén is folytatódik, október első szerdáján, 7-én.

Az akcióhoz országszerte csatlakozott szolgáltatók az éttermi árakból, szállodai szolgáltatásokból, mozgásközpontok belépőjének árából, 50 % kedvezményt adnak az 50 felettieknek, de a kedvezményt adók között van optikai üzlet, fodrász, de még kerámia-oktatás is.

A kezdeményezés különlegessége, hogy nem csak az ötven felettieknek szól, hiszen az idősebbeket fiatalabb rokonaik is benevezhetik a sorsolásra, így a fiatalabbakhoz és azon 50 év felettiekhez is eljutottunk, akiknek nincs internet elérhetősége.

"Az akció tavaly óriási siker lett, a www.seniorszerda.hu weboldal sokezer látogatója közül kétezren a játékba is beneveztek, és rengeteg köszönetet kaptunk az 50 felettiektől, akik örültek a kedvezménynek, de főként a figyelemnek. A helyszínektől is ezt a visszajelzést kaptuk: az akció megítélése volt a legnagyobb siker" - meséli Galambos Róbert, a szervező.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 970 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x