Reptér Fitness - mozgassuk át fáradt tagjainkat utazás közben!...
Címlap / Őrület / Reptér Fitness - mozgassuk át fáradt tagjainkat utazás közben!

Reptér Fitness - mozgassuk át fáradt tagjainkat utazás közben!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Luxus edzőtermet nyitnak a repülős közben elgémberedett - és persze tehetős - utasoknak Svájcban. A légitársaságok és a gépeket fogadó repülőterek egyre több és jobb szolgáltatást igyekeznek nyújtani, és megnyerni maguknak a fizetőképes vendégeket. Ehhez azonban a VIP váró már nem elég, akiknek pénzük van, nap mint nap több különlegességre vágynak. 

November végén nyit meg a vadonat új Airport-Fitness a zürichi reptéren, a Hotel Radisson Blue hotelben. A svájci légitársaság ezzel szeretne lépést tartani az egyre több luxust kínáló Dubai reptérrel, és az Emirátusok Légitársasággal. Világszerte kiépülőben van a tehetős utasokra specializálódott szolgáltatások hálózata, ahol a már a szimpla VIP váró nem elég, akik megengedhetik maguknak, azok a pénzükért ettől többet szeretnének. A hatalmas luxusgépeken kialakított hálófülkés első osztályok mellett a repülőtereket is fejlesztik, így most Zürichben is egyre több extra szolgáltatás várja az utasokat: különleges tengeri ételeket kínáló bár, csillogó-villogó üzletek, remek pékség frissen sült finomságokkal, de van cipőjavító műhely is, természetesen a legelegánsabb kivitelben.


Az igazi sláger persze a legújabb fitness terem, ahol 2000 négyzetméteren a legmodernebb gépek várják a mozgásra vágyó utasokat, akik az átszállás közt szeretnék kicsit megdolgoztatni elgémberedett tagjaikat. A személyi edző rendelkezésre áll, és az exkluzív szauna és gőzkabin is nélkülözhetetlen kellékek. Így a repülőút már önmaga felér egy luxusutazással, meg persze a sportos életmódot folytató hölgyek és urak is elvárják, hogy egy kis utazás miatt ne kelljen kihagyniuk a napi edzésadagot. Erre nemsokára meglesz a lehetőség – már európai reptéren is.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1452 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x