Csőlakónak lenni jó!
Címlap / Őrület / Csőlakónak lenni jó!

Csőlakónak lenni jó!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Főleg, ha nem hajléktalanokról van szó, és nem is a hippi mozgalom lázadó ifjairól. Egy egészen új szálláslehetőség, amit egy ausztriai városban hoztak létre, és sikeresen működik már hónapok óta. És ami a legmeglepőbb, az ára! 

Linzben, egy osztrák nagyvárosban igen érdekes szállodában éjszakázhatunk, ha kedveljük a kalandokat, és nem luxusra, hanem különleges élményekre vágyunk. Konkrétan csőlakókká válhatunk. A tulajdonos, aki mindig újabb és újabb ötleteken töri a fejét, hatalmas, 10 tonnás betoncsöveket helyezett el a Daspark nevű kempingben, ahol ettől kezdve a világon egyedülálló „szállodai szoba” igénybevételére nyílt lehetőség. A 2,5 méter hosszú, 2 méter átmérőjű betoncsövekben egy kényelmes és nagyon tiszta kis szobácskát rendeztek be, ahol 2 fő kényelmesen elalhat. A csövek végén ablak van, az ajtó számzárral ellátva, belül áram is szolgálja a kényelmet, sőt még Thomas Latzel Ochoa festménye is díszíti a csőhotel szobájának falát.


Van kedves kis éjjeli lámpa, tiszta ágynemű, és eldobható matrac – a higiénia elsődleges szempont volt a nem mindennapi szálláshely kialakításakor. A kempingben természetesen van mosdó, zuhanyzó, étkezési lehetőség is, így a csőlakók teljes komfortot élvezhetnek. Ami pedig végleg a legmeghökkentőbb: mindenki annyit fizet a csőlakásért, amennyit akar! Nincs megszabott szobaár, a szállást igénybe vevők maguk döntik el, mennyit adnak egy éjszakáért. Ez igen nagy segítség lehet egy-egy hátizsákos, stoppos európai körutazáskor, vagy éppen nyaralás végén, amikor már nem veti fel az utazót a pénz. A csőhotelben töltött éjszaka után szabadon eldönthetjük, mennyit tudunk, akarunk áldozni a szállásért. A kemping ötletes tulajdonosai ezt a bevételt a csőlakások tisztán tartására és újabb eszement ötletek megvalósítására fordítják.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 985 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x