Pénzt gyűjt Erzsébet királynő - 40 millió fontra van szüksége...
Címlap / Őrület / Pénzt gyűjt Erzsébet királynő - 40 millió fontra van szüksége

Pénzt gyűjt Erzsébet királynő - 40 millió fontra van szüksége

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Az angol királynő különös módját választotta, hogy finanszírozza rezidenciáinak felújítási költségét. Erzsébet királynő palotáinak látogatóival fizetteti meg a tetemes összeget. 

Megnyitotta a látogatók előtt magánlakosztályait Erzsébet királynő a Buckingham-palotában. A kíváncsi vendégek eddig zárt területeket nézhetnek meg a két órás idegenvezetés alatt, ám csak éjszaka, és elég húzós, 65 fontos belépődíj befizetése mellett. Azok, akik igazán kíváncsiak a kuriózumnak számító palota látogatásra, bebocsátást nyernek még a királynő magánlakosztályába is, kivétel a fürdőszoba és a hálószoba.


Eddig a magánlakosztályba soha nem engedtek be idegeneket, ám most ezzel a különlegességgel csábítja a királynő a látogatókat a magas belépődíj megfizetésére. A magánlakosztály csak éjszaka és tavasztól őszig látogatható, ekkor ugyanis a királynő skóciai birtokán, a Balmoral-i kastélyban tartózkodik. A királynő a pénzt rezidenciáinak felújítására gyűjti, összesen 40 millió fontra van szüksége a paloták és hozzájuk tartozó épületek, kertek renoválására. A nem kevés kiadással járó munkálatokat – magán rezidenciákról lévén szó – az állam nem fizeti, és a királyi magánvagyont is túlságosan megterhelné, így a királynő a paloták látogatóitól reméli begyűjteni az összeget, amely átszámítva nagyjából 13 milliárd forintnak felel meg. Az adakozó kedvű, különlegességekre éhes turisták azonban valóban olyan helyekre juthatnak be, ahová eddig senki, sőt, még egy pohár italra is a királynő vendégei kedvenc pezsgőjéből!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2226 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x