Makány Márta a jégen hódít
hirdetés
Címlap / Őrület / Makány Márta a jégen hódít

Makány Márta a jégen hódít

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Rendhagyó divatbemutatón láthattuk Makány Márta jövő évi kollekcióját a Jégcsarnokban a Magyar Szinkronkorcsolya Válogatott szezonnyitó rendezvényén. Az esemény egyediségét mutatta, hogy a divatbemutatón a korcsolyaválogatott tagjai mutatták be a Makány Márta ruhákat, a jégen. 

 

Rendezvénynaptár
Makány Márta divattervező mindig is megosztotta figyelőit. Vannak rajongói és vannak, akik nincsenek oda ruhakölteményeiért. A beígért divatbemutató helyett egy színpompás jégrevüt láthattunk.


A két fél közötti együttműködés nem újkeletű, a folyamatos konzultáció és közös munka eredményeképpen Makány Márta tervezte és kivitelezte a szinkronkorcsolya válogatott fellépő ruháit


Szívesen megnézné, esetleg ki is próbálná, hogy mit jelent szinkronban korcsolyázni? Szívesen töltene sztárokkal egy jeges estét? A Magyar Szinkronkorcsolya Válogatott szezonnyitó rendezvényén megismerkedhet ezzel a rendkívül látványos sportággal, találkozhat a válogatott tagjaival és megtekintheti Makány Márta exkluzív divatbemutatóját.


...így is lett. A gyönyörű darabokról tudni kell, ez nem pusztán jégkollekció. Kisestélyinek is elmenne némelyik csodás ruhaköltemény.

Fotó és szöveg: ZKZ

 
 
[ 5069 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x