Kölcsönt kért a tanár a nebulók szüleitől - lelépett
Címlap / Őrület / Kölcsönt kért a tanár a nebulók szüleitől - lelépett

Kölcsönt kért a tanár a nebulók szüleitől - lelépett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Egy Sanghajban dolgozó általános iskolai angoltanárnőnek sikerült összesen több mint 140 ezer jüan (csaknem 4 millió forint) kölcsönt kérnie diákjai szüleitől, majd eltűnt. 

A Jangpu (Yangpu) kerületi iskola Hszü (Xu) családnevű, 35 éves oktatója, egy egyedülálló nő családlátogatásai alkalmával, miután beszámolt a szülőknek csemetéjük előmeneteléről, távozásra készülődve hozakodott elő kérésével: ki tudnák-e segíteni?

Szeptember óta összesen 18 családnál járt sikerrel, a kölcsönzött összeg néhány száz jüantól - egy esetben - több mint tízezer jüanig terjedt.

Hszü szomszédjai a Shanghai Daily című lap riporterének elmondták, hogy tudomásuk szerint a tanárnő és anyja rossz emberek áldozatai lettek, tőzsdei befektetésre - nem jegyzett papírokra - csalták ki tőlük megtakarított pénzüket, amivel nagy összeget veszítettek.

A kisdiákok szülei a hétvégén több helyi médiumban is nyilatkoztak, s elmondták, a helyzetet furcsának tartották, de gyermekük miatt úgy érezték, jobb, ha segítenek, illetve azt gondolták, ha nem teszik, a gyerek hátrányt szenvedhet.

A rendőrség megtalálta a tanárnőt, és ő most csak előzetes bejelentéssel változtathatja meg tartózkodási helyét. A nyomozás lényegében hitelszerződésekként kezeli a kölcsönöket, amelyek egy részénél állítólag még nem is érkezett el a teljesítés időpontja.

A szülők akkor estek pánikba és jelentették a történteket, amikor a múlt héten a tanárnő nem jelent meg az iskolában.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1331 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x