11 éves anyuka - kicsit fiatal, de boldog, csak az apának ne...
Címlap / Őrület / 11 éves anyuka - kicsit fiatal, de boldog, csak az apának ne kelljen börtönbe menni

11 éves anyuka - kicsit fiatal, de boldog, csak az apának ne kelljen börtönbe menni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-05

Egy fiatal bolgár pár egy csapásra híres lett a világon, mivel a fiatal anyuka még csak 11 éves. A baba az esküvői szertartás alatt született meg, így azt félbe szakították, és két nap múlva fejezték be. Mindenki boldog, csak a 19 éves apa fél, rá ugyanis börtön vár. 

„Azt sem tudtam, hogy terhes vagyok.” – mondta a 11 éves bolgár Kordeza Zhelyazkova, aki már nem tudta kimondani az igent esküvőjén, mert rájöttek a tolófájások. A kórházba is menyasszonyi ruhában-fátyolban érkezett, és húsz perc múlva egészséges kislánynak adott életet. 19 éves férje, Jeliazko Dimitrov végig mellette volt, kislányukat Violetának nevezték el. „Nekünk nem voltak szexuális felvilágosító óráink, nem tudtam, mitől lesz terhes valaki. Fiúm se volt még soha, és az óvszerről se hallottam. Azt se tudtam, hogy terhes vagyok, míg a nagymamám észre nem vette, hogy meghíztam. Én azt hittem, csak túl sokat ettem. Most már nem fogok játékokkal játszani, új játékom van. Olyan gyönyörű szép, nagyon szeretem. Most már Violeta a kisgyerek, nekem fel kell nőnöm.” – mondta a 11 éves anyuka.

Violeta és Korteza

Sliven
városában az ott élő romák körében nem ritka, hogy a lányok fiatalon, 13-14 évesen mennek férjhez, és rá egy évre szülnek is. Így volt ez mindkét szülő családjában is, ám Kordeza éppen csak betöltötte a 11-et, amikor kislánya megfogant. Kedvesével a játszótéren ismerkedett meg, és első együttlétüket már kisbabával áldotta meg a jó(?) sors. „Nagyon megijedtem. Nem terveztük, hogy ilyen hamar lefekszünk egymással, azt főleg nem, hogy gyerekünk is lesz, bár abban a pillanatban beleszerettem Kordezába, amint megláttam.” – mondta az ifjú apa, aki most csak attól fél, hogy akár 6 éve börtönbüntetést is kaphat kiskorúval folytatott szexuális viszony miatt. „Félek. Gondoskodni akarok a feleségemről és a gyerekemről, de lehet, hogy ehelyett börtönbe kell mennem” – nyilatkozta Dimitrov. „Tudom, hogy hibáztam, de nem fogok bocsánatot kérni ezért, mert most itt van nekünk a szépséges kicsi Violeta. Keményen fogok dolgozni, hogy szépen élhessünk. Szeretném, ha Violeta tanulhatna.” – tette még hozzá.

A szülés miatt félbemaradt esküvőt másnap befejezték, így a 11 éves kislány és a 19 éves fiú már hivatalosan is házastársak. Ez még a korán házasodó bolgár romák közt is kivételesnek számít, és nem mindenki örül ennek, leginkább a kislány nagymamája tartja úgy, hogy ez azért túl korai volt. Ennek ellenére mindenki egészséges és boldog, a szülők pedig büszkék gyönyörű kislányukra.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4260 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x