Dekoratív társkereső - ha nem vagy elég szép, kimoderálnak!...
Címlap / Őrület / Dekoratív társkereső - ha nem vagy elég szép, kimoderálnak!

Dekoratív társkereső - ha nem vagy elég szép, kimoderálnak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

Habár időről időre kritizálják, a kifejezetten szép embereknek szóló társkereső weblap kész arra, hogy meghódítsa az egész világot. 

A Beautifulpeople.com című oldalt először Dániában bocsátották útjára, azóta pedig több más országban is követték a példát, többek között Nagy Britanniában, az Egyesült Államokban és Japánban.

Az oldalon kötelező a fénykép feltöltése, hogy a már regisztrált tagok eldönthessék egy online besorolási rendszer alapján, hogy elég vonzó e a tagfelvételhez.

„Tényleg sekélyesen gondolkodik az, aki olyannal akar találkozni, akit szépnek talál? Ha egy bárban szeretnénk ismerkedni, olyanhoz megyünk oda, aki tetszik nekünk. Ez nem nevezhető üresnek.” – idézte a The Telegraph Greg Hodge-ot, a weboldal 34 éves igazgatóját. „Az emberek nem akarják arra vesztegetni a drága idejüket, hogy olyanokkal találkozgassanak, akit nem találnak szépnek.” – tette hozzá.

Ugyanakkor az alapján ítélni kinek milyenek a fotói, vagy mennyire helyes, már jóval sekélyesebb. Minden esetre, ha valaki trendi igényeire fel lehet húzni egy globális hálózatot, egészségükre. Nem beszélve itt az életkor problémáról. Egy 60 éves férfi lehet gyönyörű, de ezt egy 55 éves nő jobban tudja értékelni a 25 évesnél. Az is érdekes lehet, milyen pszichés hatása van annak, ha valakit elutasítanak egy ilyen helyről.
Végül pedig, megjegyzendő, hogy ha valaki be akar kerülni nem éppen topmodell fejjel egy ilyen rendszerbe, képes a világhálón 3 perc alatt 20 csinos ember képéhez hozzájutni és maga helyett bemutatni. Újab én-harcok a neten. - a szerk.

A weboldal a sikerrel jelentkező tagoknak fényűző partykat és globális hálózatot ígér, ráadásul szerződési lehetőséget is felkínál a világ vezető modellügynökségeihez.

Medipress

TitkosRandi >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x