Szőke vs. barna
Címlap / Őrület / Szőke vs. barna

Szőke vs. barna

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Vajon melyik nyer a férfiakért szóló küzdelemben? A szőke kiütéssel, amíg nem házasságról van szó. 

Vajon melyik nyer a férfiakért szóló küzdelemben? A szőke kiütéssel, amíg nem házasságról van szó. A fodrászok álma: gyakori hajszinváltást eredményezhet a legújabb "tudomáynos felfedezés" megszívlelése.

A Portsmouth University (Nagy-Britannia) és egy kozmetikai cég szavazásos felmérése szerint a férfiak a szőke hölgyeket részesítik előnyben, ha nem egy "életre szóló" kapcsolatról van szó. A házasságokat tekintve azonban már a barnák kerülnek előnybe.

A szavazó férfiak 26%-a választotta a szőke hajszínt, ha a hölgyek barátnőként kerültek szóba. A második helyet a vörös szerezte meg (22%), a harmadikon a világosbarna (20%), a negyediken pedig a sötétbarna (10%) végzett. A fekete hajszín nem volt a választási lehetőségek között.

A szőkék valósággal szárnyakat kaptak, ha szeretőként merültek fel (37% szavazott rájuk). A vörös hajszín maradt 22%-on, de helyet cserélt a sötétbarna és a világosbarna (13-, illetve 6%).

A barna hajszínek azonban "taroltak", amikor azt kérdezték, milyen hajszínű hölgyet vezetne a férfi az oltár elé: az élen a sötétbarna (30%), míg a második helyen a világosbarna (27%) végzett. A szőkék a 3. helyre szorultak (15%), míg vörös hajú hölgyet csak a szavazók 7%-a szeretne elvenni feleségül.

A hölgyek körében általában a sötét hajszínek a nyerők, míg legkevésbé a vörös hajú férfiakhoz vonzódnak (2%). A hölgyek 37%-a szavazott a sötétbarna hajszínre, 29%-a a világosbarnára és 16%-a a szőkére. A fekete hajszínre itt sem nem lehetett szavazni.

Azért reméljük nem befoylásol minket ennyire a hajszínnel kapcsolatos előítéletek! Félre a hidrogénnel!

forrás: origo
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3982 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x