A papagájra maradhat a vagyon
Címlap / Őrület / A papagájra maradhat a vagyon

A papagájra maradhat a vagyon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

A Greeny nevű papagáj örökölheti egy amerikai házaspár vagyonát, a Boulder Canyonban található ingatlanból feltehetően madár menhely lesz.  

A Rocky Mountain News tudósítása szerint a hatóságok holtan találták Paul James Stewart Scottot és feleségét, Patricia J. Birosiket. A jelek szerit öngyilkosságot követtek el, mert a férfit gyermek molesztálással vádolták. A hatóságok szerint 12 éves börtönbüntetésre számíthatott.

Az örökség sorsa még bizonytalan, egy barát ugyanis jelentkezett egy kézzel írott cédulával, miszerint rá hagyták a vagyont, s a férfi angliai rokonságát sem sikerült még felkutatni. A bíróság dönthet a barát javára és az is lehetséges, hogy ő csak kezelője lesz a vagyonnak, amelyet madarakra kell költenie.

A férfi ügyében eljáró nyomozók viszont azt tanúsítják, hogy a feleség korábban közölte velük: alapítványt akarnak létesíteni a papagáj javára. Mint mondta, biztosak akarnak lenni abban, hogy szeretett papgájukról élete végéig gondoskodnak és ingatlanuk madár menhelyként működik.

aqui.la
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 814 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x