Wai Tan-kung -a külső elixír
hirdetés
Címlap / Őrület / Wai Tan-kung -a külső elixír

Wai Tan-kung -a külső elixír

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Wai Tan (Külső Elixír) egy gyakorlatsor, mellyel az egyetemes energiát, a Csit tudjuk testünkbe gyűjteni, majd egyenletesen szétoszlatni. Először a kéz, a láb megfelelő rezgetésével begyűjtjük a Csit, majd a rezegtetés után egy légzéstechnika alkalmazása mellett, a kar- és láb mozgatásával a Csit elmozgatja a testben,  

 

Rendezvénynaptár
Wai Tan (Külső Elixír) egy gyakorlatsor, mellyel az egyetemes energiát, a Csit tudjuk testünkbe gyűjteni, majd egyenletesen szétoszlatni. Először a kéz, a láb megfelelő rezgetésével begyűjtjük a Csit, majd a rezegtetés után egy légzéstechnika alkalmazása mellett, a kar- és láb mozgatásával a Csit elmozgatja a testben, végül, a gyakorlat végén akupresszúrával, a kéz és a láb energiacsatornáinak dörzsölésével oszlatja el a Csit a testben.

A Wai Tan-kung gyakorlása segít a test és a szellem összehangolásában, és a belső Csit aktiválja a testben, majd kapcsolatba hozza a külső világ Csijével. A gyakorlat hatására a test rezegni kezd, olyan érzést kelt, mintha elektromos hullámok járnák át.

A bevezető mozgásnál az elmének nyugalomban kell lennie és a légzés is természetes kell legyen, ahogy ezt az energia és a véráramlás engedi. Ez hasonló a buddhista meditációhoz és a taoista nemcselekvéshez és nemgondolkodáshoz.

A Wai Tan-kungot másként „Száz nap Kung-Fu”-nak nevezik, mivel ha az egyénnek elég türelme van, 100 napig gyakorolja azt, akkor energiája növekedni fog. 300 nap múlva mind fizikailag, mind mentálisan jó egészségnek fog örvendeni.

A gyakorlat 12 elemből áll és egy bevezető, illetve egy lazító mozgásból. A gyakorlatsort három szakaszra osztották, először a bevezető, majd a többi mozgásgyakorlatot, végül a csi lazító mozgást kell elvégezni. Ezt a sorrendet szigorúan be kell tartani, különben nemkívánatos hatások lépnek fel.
 
 
[ 3801 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x