A bírságokat is manipulálták a parkolóőrök? Győzi felkínálkozott...
Címlap / Őrület / A bírságokat is manipulálták a parkolóőrök? Győzi felkínálkozott a TV2-nek!

A bírságokat is manipulálták a parkolóőrök? Győzi felkínálkozott a TV2-nek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A vétlen autósokat is átverik: többször megtörtént, hogy egy korábbi bírság fotóját hosszabb idő elteltével újradátumozva ismét csatolták egy bírsághoz. Győzikét a versenyképes őszi műsorstruktúra kialakításán fáradozó Árpa Attila társaságában látták a TV2-nél. 

A Blikknek nyilatkozó egyik kirúgott parkolóőr szerint a fotókkal is manipulálnak a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-nél. Olyan sofőröknek is küldtek bírságot, akik nem követtek el szabálytalanságot, így próbálták pótolni a zsebbre tett pénzeket. A cég vezetője, Rusznák Imre hozzálátott a tisztogatáshoz.

Gáspár Győzőt nem lehet csak úgy leírni. Alig egy héttel azután, hogy az RTL Klubnál kitelt az ideje, máris a konkurens TV2 székházában bukkant fel. Poraiból feltámadva Főnix madárként szárnyal egy új, talán minden eddigit felülmúló szerződés felé - írja a Bors.

Immár öt gyanúsított van a taktaközi szocpolos csalás ügyében. A zsarolással és csalással tarkított bűncselekmény-sorozat áldozatai elsősorban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található falú legszegényebb rétegeiből kerültek ki. Az egyik megzsarolt, ötgyermekes családapa néhány hónapja öngyilkosságot követett el - olvasható a Népszabadságban.

Ma veszi át a Karinthy-gyűrűt Kovács András Péter, aki kicsit korainak tartja ezt az elismerést, de amondó: a díjat nem csak ő, hanem az a fiatal humorista generáció kapja, amely a magyar kabaré megújításán dolgozik. A Reggel szerint Kovács András Péter Hofi Gézát tartja példaképnek.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 836 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x