Madách forog a sírjában
Címlap / Őrület / Madách forog a sírjában

Madách forog a sírjában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-07

Monique Couvet ötfelvonásos pornódrámát ír és tervei szerint látványos színpadi produkció lesz a darabból színes kosztümökkel, maszkokkal és zenei elemekkel. A darab érdekessége, hogy a pornósztár-írónő keveri írásában a történelmi időrendeket. 

Monique Couvet ötfelvonásos pornódrámát ír és tervei szerint látványos színpadi produkció lesz a darabból színes kosztümökkel, maszkokkal és zenei elemekkel.
A darab érdekessége, hogy a pornósztár-írónő keveri írásában a történelmi időrendeket. Az első felvonás 4018-ban játszódik egy másik naprendszer bolygóján, a második felvonás pedig már az ókori Egyiptomba kalauzolja el a nézőt. Itt a piramis építésén felügyelő munkavezető elcsábítja a fáraó feleségét, hogy istenné váljon.
Ezt követően Platonnal találkozhatunk, aki Szirakúza szigetén rabszolga lesz és csak akkor szabadulhat, ha egyszerre elégíti ki a helyi férfi-női ikerpárt.
A negyedik felvonás egy középkori várban játszódik, ahol medveruhás trubadúr teszi magáévá a várúrnőt. Ezt követően Magyarországon vagyunk az MSZMP KB ülésén, ahol épp Kádár János tart beszédet. A trubadúrt azonban csak a csinos gyorsírónő érdekli.
Monique a Nemzeti Színházban szeretné bemutatni drámáját, ezt követően külföldi turnéra indulna műsorával.

Forrás: BlikkNyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3244 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x