Vetkőzött a tanárnő, Palcsó Tomi átalussza a fájdalmait...
Címlap / Őrület / Vetkőzött a tanárnő, Palcsó Tomi átalussza a fájdalmait

Vetkőzött a tanárnő, Palcsó Tomi átalussza a fájdalmait

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Nem mindennapi meglepetéssel szolgált diákjainak a zalaegerszegi tanárnő: sztriptízzel. A szerencsésen megúszott szörnyű autóbaleset után a Megasztár énekese elhagyhatta az intenzív osztályt, de még nem túl rózsás az állapota. 

A zalaegerszegi Széchenyi István Szakközépiskola némettanárnője a gólyabálon a 9 és fél hét című filmből Kim Basinger híres sztriptízjelenete nyomán levetkőzte gátlásait. Amint felcsendült Joe Cocker "You Can Live Your Hat On" című slágere, erotikus vonaglások közepette megszabadult pólójától, és a nadrágját is kigombolta. - Ne már, hogy még azt is leveszi..? – hallani a felvételen egy fiútól, mert a videóra rögzített vetkőzés felkerült a YouTube-ra, ahonnan már le is vették - olvasható a Blikkben.
 
 
Ufó, aki rommá törte a kocsit, már hazamehetett a kórházból, de előtte meglátogatta még kicsit kába barátját. Palcsó Tomi állapota lassan javul. Beszélni továbbra sem tud, csak egy-egy szót mormol. Az intenzív osztályról átkerült egy kétágyas kórterembe, de továbbra is szigorúan őrzik. Részletek a Borsban.
 
Az Árpád híd Budára vezető sávjaiban a Hajógyáriszigetnél lévő pillér felett meghibásodott a hőtágulást biztosító úgynevezett dilatációs szerkezet. Ezt kell kicserélni, ezért a főváros munkálatokba kezdett. Azt ígérték, egy éjszaka alatt elvégzik a munkát, ehhez képest nap közben az Árpád hídon a rendőrök lelkesedése is kevés volt ahhoz, hogy az egy sávra szorított autósokat lendülettel ráhajtsák az eléjük tornyosított akadályra - írja a Népszabadság
 
Nincs több pofon: Ötvös Csöpi befejezte a nyomozást. Megformálója, Bujtor István már nem érez magában elég erőt a filmkészítéshez. Az idén százéves veszprémi Petőfi Színház igazgatójaként viszont méltóképp jubileumra készül - olvsható a Reggelnek adott nyilatkozatában.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 921 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x