Az új gyanúsított vállalja a Balla-gyilkosságot, turisták...
Címlap / Őrület / Az új gyanúsított vállalja a Balla-gyilkosságot, turisták fotózták le a szexelő Benkőt

Az új gyanúsított vállalja a Balla-gyilkosságot, turisták fotózták le a szexelő Benkőt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Lapszemlénk: egyre durvább fordulatok a megölt Balla Irma ügyében. Az ősszel valóságshow keretében keres feleséget az RTL a lantosnak, aki most egy szőkeséggel hancúrozott.  

"Vállalom a Balla-gyilkosságot" – mondta a tegnapi tárgyaláson D. Lajos, akit tanúként idéztek vissza a kegyetlen gyilkossági ügyben. A fideszes képviselőnőt, Balla Irmát  2007 áprilisában verték agyon és gyalázták meg debreceni házában. A bestiális tettel – egy évre rá – fiát, S. Sándort gyanúsították meg, akit azonban igazolt a poligráf, telefonja cellainformációja, valamint alibije is volt - írja a Blikk.
 
Felfüggesztette a tárgyalást és azonnali helyszíni bizonyítási eljárást rendelt el hétfőn a Balla Irma-gyilkosságot tárgyaló Hajdú-Bihar Megyei Bíróság Nagy Antal vezette büntetőtanácsa. Magyar György, a gyilkossággal vádolt S. Sándor védője a délutáni tárgyaláson D. László tanúvallomására hivatkozva indítványozta a büntetőeljárás felfüggesztését, pótnyomozás, vagy új nyomozás elrendelését - olvasható a Népszabadságban.
 
 
- A Svábhegy erdőiben kirándultunk, amikor egy ösvényre tévedve, egy hatalmas ház telkén találtuk magunkat – mondta a Borsnak a neve elhallgatását kérő alkalmi fotós. – Ismerős hangokra lettünk figyelmesek, majd a bokrok közül kikukucskálva megpillantottuk Benkő Dánielt, és egy ismeretlen meztelen nőt. Azt hittük leesik az állunk, amikor a lantművész obszcén szavakkal magyarázni kezdte a nőnek, mit tenne vele legszívesebben.
 
Botrányt kavart, hogy a Balaton Music Wave fesztivál szervezői állítólag nem fizették ki a rendezvény fellépőit, és kénytelenek voltak lemondani több művész koncertjét is. - Azt hittem, hogy a rockzenészek kemény fiúk, de kiderült, hogy fürdős kurvák. Nem gondolom, hogy ennyire fújni kellene a szervezőkre, Ők mindent elkövettek, hogy megmentsék a helyzetet. Ennek ellenére sok embert láttam hülyeségekért rinyálni. Nekik csak annyit tudok üzenni, hogy ne menjen zenésznek, ha elkezd falfehéren támolyogni ha fél hogy nem fizetik ki, bevállalósnak kell lenni - meséli a Napi Ásznak Jáksó László, a rendezvény arca.
 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 843 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x