Küldj SMS-t az állatokért és nyerj óriás plüsskutyát!...
Címlap / Őrület / Küldj SMS-t az állatokért és nyerj óriás plüsskutyát!

Küldj SMS-t az állatokért és nyerj óriás plüsskutyát!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A Noé Állatotthon Alapítvány és kutyamentéssel foglalkozó állatbarát önkéntesek összefogásával új esélyt kaphat azoknak a kidobott, kóbor vagy gazdájuk által megunt ebeknek egy része, akik - talán életük utolsó napjaira - bekerülnek a fõvárosi ebrendészeti telepre. 

Támogasd egy emelt díjas SMS-sel a Noé Állatotthon Alapítvány és az épülő MiniMenhely négylábú lakóit! Életeket mentesz, ráadásul még az 5 óriás plüsskutya egyikét is megnyerheted! Küldd el SMS-ben a VAU szót a 06-90/624-002-es telefonszámra! Az SMS díja: 240 Ft+áfa, információs telefonszám: 06-1/455-7284


A mini menhelyről
A Noé Állatotthon Alapítvány és kutyamentéssel foglalkozó állatbarát önkéntesek összefogásával új esélyt kaphat azoknak a kidobott, kóbor vagy gazdájuk által megunt ebeknek egy része, akik - talán életük utolsó napjaira - bekerülnek a fõvárosi ebrendészeti telepre. A MiniMenhely kizárólagos célja, hogy a Fõvárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Telepérõl kihozott kutyáknak átmeneti elhelyezést nyújtson.

A MiniMenhely, mely a Noé Állatotthon Alapítvány területén, de a menhelyi kennelektõl teljesen elszeparáltan fog mûködni, kizárólag az ebrendészeti teleprõl kihozott kutyák elhelyezésére, fizikai és lelki gyógyítására, valamint végleges gazdihoz juttatására "szakosodik" majd.
MiniMenhely
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 969 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x