Margaret Thatcher halálhíre igaz, de mégsem
Címlap / Őrület / Margaret Thatcher halálhíre igaz, de mégsem

Margaret Thatcher halálhíre igaz, de mégsem

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

"Thatcher meghalt" - állt abban az sms-üzenetben, amely kisebb politikai bonyodalmakhoz vezetett Kanadában a Vasladyként emlegetett egykori brit miniszterelnök asszony állítólagos halálhíre kapcsán. Csütörtökre kiderült: a hírnek volt némi alapja, de ennek vajmi kevés köze van a politikushoz. 

A hír a kanadai katonacsaládok tiszteletére adott fogadáson rengette meg az összegyűlt konzervatív politikusokat, akik mobilkészülékeiken és blackberryjükön kapták kézhez a lesújtó beszámolót. A tanácsadók rögtön össze is sereglettek, hogy reagálást fogalmazzanak meg.

A kanadai miniszterelnök irodája telefonált a Buckingham-palotába és a brit kormányfő hivatalába, hogy megerősítést nyerjen a halálhír - a britek azonban értetlenül álltak a tengerentúli hívás előtt.

A zavarodottság közepette azonban kiderült: az üzenetet John Baird közlekedési miniszter írta torontói otthonából a fogadáson résztvevő egyik vendég mobiljára. Baird azonban csak azt akarta közölni, hogy Margaret Thatcherről elnevezett 16 éves cirmos macskája elpusztult. Az sms fogadója azonban félreértette a hírt és továbbította a többieknek.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3754 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x