Tinédzsernek adta ki magát, lebuktatta pedofil férjét
Címlap / Őrület / Tinédzsernek adta ki magát, lebuktatta pedofil férjét

Tinédzsernek adta ki magát, lebuktatta pedofil férjét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-25

Tizennégy éves lánynak adta ki magát a világhálón és lebuktatta bakfis lányokra vadászó pedofil férjét egy nő Walesben. A férfinak azonban nem kell börtönbe mennie. 

Cheryl Roberts gyanakodni kezdett, hogy férje chatszobákban próbálja szexre csábítani a kiskorú lányokat, ezért magának is vett egy számítógépet. A 61 éves feleség 14 éves tininek adta ki magát, és sikerült is tetten érnie férjét - számolt be a The Daily Telegraph című újság internetes kiadása.

A nő értesítette a rendőrséget, a hatóságok le is foglalták a férj számítógépét, amelyen jócskán találtak pornográf tárgyú anyagokat. A bírósági tárgyaláson kiderült, hogy a nő azért lett figyelmes férje viselkedésére, mert az túl sok időt töltött a dolgozószobába zárkózva, egy alkalommal azonban a feleség találta meg a 68 éves férfi részére érkező üzenetet.


David Roberts csak hetekkel a rendőrségi razziát követően tudta meg, hogy felesége volt az, aki értesítette a hatóságokat. A liliomtipró beismerte, hogy szexuális kapcsolatot akart létesíteni, de erre még nem került sor. Robertset három évi közösségi munkára ítélték, emellett meghatározatlan ideig nem léphet kapcsolatba 18 év alattiakkal az interneten.

A pár csaknem 20 évi házasság után válófélben van, a feleség - aki arra számított, hogy férjét börtönbüntetésre ítélik - jelenleg barátoknál lakik.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x