Közösségi portálra került képek miatt nem fizet a betegbiztosító...
Címlap / Őrület / Közösségi portálra került képek miatt nem fizet a betegbiztosító

Közösségi portálra került képek miatt nem fizet a betegbiztosító

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Depresszió címén betegszabadságon lévő kanadai nő a Facebook közösségi portálon megjelent fotói miatt veszítette el járandóságát. A betegbiztosító szerint a férfisztriptíz bárban és a napfényes vakáción készült felvételek a biztosított keresőképességét bizonyítják. 

Nathalie Blanchard szerint súlyos depresszióban szenved, és ezt orvosi papírokkal is bizonyítani tudja. Az ősszel azonban nem érkezett meg számlájára a havi rendszerességgel utalt juttatás. A Manulife biztosítótársaság ezt azzal magyarázta, hogy a Facebookra került képek ügyfelük keresőképességeinek egyértelmű bizonyítékai.

A 29 éves nő ügyvédje, Tom Lavin szerint a biztosítótársaság jogtalanul vonta meg a betegségből eredően járó juttatást, mert a biztosítottnak akár egy napfényes vakációhoz is joga van.

Az ügyvéd azt kifogásolja, hogy a biztosító hivatalos orvosi szakvélemény nélkül szüntette meg a kifizetést. Blanchard orvosa állítólag éppen a felhőtlen pihenést írta elő mint a depresszió elleni legjobb orvosságot.

A biztosítótársaság közleményben tudatta, hogy a valós kifizetési kérelmeket kizárólag a közösségi portálokról gyűjtött információk alapján nem szokták sem felfüggeszteni, sem pedig megtagadni.

"Blanchard esete hasznos figyelmeztetés a Facebook-használóknak, hogy a közösségi portál korántsem hasonlít az otthoni naplóírásra. Az internetre felkerült adatokat az egész világ látja" - magyarázta az ügyvéd.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2474 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x