Nyakláncok - rénszarvas szarból
Címlap / Őrület / Nyakláncok - rénszarvas szarból

Nyakláncok - rénszarvas szarból

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Rénszarvasok aktív "közreműködésével" gyárt nyakláncokat az Illinois állambéli Miller Park állatkert, az állatok szolgáltatják az alapanyagot a gyöngysorokhoz, amelyeket péntektől kezd árusítani a park. 

A szarvastrágyát a kézművesek megszárítják, fertőtlenítik, befestik és nyaklánccá fűzik. A végtermék csillog, mint egy igazgyöngysor. Ára 15 dollár - 2700 forint, postai rendeléssel 3800 - az Egyesült Államokon belül.

Karácsonyfadíszek is kaphatók a különleges alapanyagbó. Ezek tavaly debütáltak, és akkora sikerrel, hogy az idén szintén szerepelnek a szarvasportéka-palettán. Áruk 1500 forint helyben, postán 1900.

Az állatkert elvárása szerint bő 3 millió forintnyi bevételre tehet szert a dísztárgyakból, amire nagy szüksége is van, mert a parknak otthont adó Bloomington városa 38 millió forintnyi dollárral kevesebb támogatást adott nekik az idén.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3463 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x