A nők naponta harminchatszor gondolnak az öregedésre
Címlap / Őrület / A nők naponta harminchatszor gondolnak az öregedésre

A nők naponta harminchatszor gondolnak az öregedésre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Legalábbis a brit nők. A brit ITV-tévécsatorna által végzett felmérés szerint ők naponta átlagosan harminchatszor gondolnak az öregedésre. 

A tévécsatorna száz 35 és 70 év közötti hölgyet kért fel arra, hogy egy héten át egy speciális számlálót hordjon állandóan magával, s regisztrálja az összes, a külsejével, a korával kapcsolatban támadó negatív gondolatát - olvasható a The Daily Mail brit napilap online kiadásában.

A résztvevőknek napi átlagban 36 negatív gondolata támadt, vagyis hetente 252. Voltak azonban az átlagot messze "túlteljesítő" rekorderek: közéjük tartozik egy 59 éves asszony, aki előfordult, hogy háromszázszor jelzett egy nap a "gondolatszámlálón". Egy hét lefogása alatt a hölgy  1400 negatív gondolatot gyűjtött össze. Az illetőt saját bevallása szerint 46 éves korában kezdett egyre jobban gyötörni az öregedés gondolata, s tíz évvel ezelőtt felvarratta az arcát, ám ez sem javított az önértékelésén.


Mint a szakemberek rámutatnak, ez a tanulmány arra hívja fel a figyelmet, hogy a szigetországban "járványszerűen" terjed az önbizalomhiány, az öregedéstől való félelem  a nők körében.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1348 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x