Bosszúból ölt az ámokfutó diák
hirdetés
Címlap / Őrület / Bosszúból ölt az ámokfutó diák

Bosszúból ölt az ámokfutó diák

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

Lapszemle: Bekövetkezett, amitől minden diák családja rettegett: a külföldi példák után nálunk is iskolai vérengzés történt. Cukkolták a csoporttársai G. Ákost, aki szerdán megfenyegette őket, csütörtökön pedig lőtt. A sebesült 19 éves fiú már felébredt, G. Ákos nem beszél. 

Ámokfutást rendezett csütörtökön a Pécsi Tudományegyetemen G. Ákos elsőéves gyógyszerészhallgató! A gyakorlati óra megkezdésére várt a csoporttársaival, amikor 12 óra 15 perc körül öszszeveszett egyik diáktársával. Kiabáltak egymással, G. Ákos kirohant a teremből. A folyosói szekrényéből elővette a hátizsákját, abból kivette az engedéllyel tartott 9 milliméteres parabellum pisztolyát, majd visszament a terembe. Ott azonnal lövöldözni kezdett - írja a Blikk.


A Bors úgy értesült: Ákos a tanév eleje óta furán viselkedett. Szerda este konfliktusba keveredett a két jó baráttal, Gergővel és Miklóssal, ez vezethetett az ámokfutáshoz. – Nem ismerem a támadót, de csoporttársai szerint látható volt: valami nincs rendben vele – mondta el Knapp Réka gyógyszerészhallgató a Borsnak. – Az egyetemen mindenki úgy tudja, előző esti balhéjuk miatt lőtt rájuk Ákos – folytatta a diáklány.

A tegnap hétórás műtéten átesett 19 éves súlyos sérült péntek reggelre felébredt, magához tért. Öt lövést kapott a Magyarországon eddig sosem tapasztalt iskolai lövöldözésben. A másik két sérült már tegnap estére túljutott a közvetlen életveszélyen - írja a Népszabadság. A diáktársa életét kioltó és másik három személyt súlyosan megsebesítő elkövető első kihallgatása megtörtént. Védője jelenlétében G. Ákos megtagadta a vallomástételt, így továbbra sincs információ a tett indítékáról.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 


 
 
[ 1033 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x