Sokkoló kép egy kövér légiutasról
Címlap / Őrület / Sokkoló kép egy kövér légiutasról

Sokkoló kép egy kövér légiutasról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

A képet egy utaskísérő készítette egy amerikai járat turista osztályán, hogy dokumentálja a cég vezetéséhez benyújtott panaszát. 

A fotó megjelent az egyik repüléssel foglalkozó blogon és ezzel azonnal ismét fellángolt a vita arról, hogy miként kezeljék a légitársaságok az egyre gyakoribb túlsúlyos utasokat.

A felvétel, amely a jelek szerint eredeti és nem manipulált kép, az American Airlines egyik Boeing 757-es repülőjének fedélzetén készült. Ez a légitársaság - egyelőre - nem tartozik azon cégek közé, amelyek két jegy vételét követelik azoktól, akik nem férnek be egy ülésbe.


A legutóbbi vitát az váltotta ki, hogy egy másik amerikai légitársaság, a Southwest közölte: két jegyet kér azoktól, akik nem tudják mindkét karfát lehajtani az ülésükön. Az American Airlines egyelőre csak javasolja az ilyen utasainak, hogy saját kényelmük és a biztonság érdekében két ülést foglaljanak.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 18287 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x