Hajléktalanként élt a luxusszállodákban
Címlap / Őrület / Hajléktalanként élt a luxusszállodákban

Hajléktalanként élt a luxusszállodákban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Valóra váltotta álmát egy franciaországi hajléktalan, aki hetekig élt párizsi luxusszállodákban.  

Míg le nem bukott.

Az illető - a tunéziai származású Dzsamel B. - különböző arab hercegek és sejkek személyi titkárának adta ki magát, és a szálláshelyül kiszemelt hotelek recepciójánál arra hivatkozott, hogy luxusutazást szervez főnökeinek a francia fővárosba. (Az egyik hotel biztonsági kamerájának felvételén Dzsamel B. látható, a képen jobbra. )


A Le Journal du Dimanche lap beszámolója szerint előadta, hogy a - valójában nem létező - dúsgazdag vendégek "előfutáraként" szeretné szemügyre venni a szállodákat, beleértve, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtanak. Több sem kellett a személyzetnek, a tetemes bevétel reményében természetesen elsőrangú kiszolgálásban volt része: pezsgőt szürcsölhetett a concierge-ek számlájára, a legelőkelőbb lakosztályokat bocsátották a rendelkezésére, még testőrt is adtak mellé. Egy alkalommal megesett, hogy magán repülőgépet foglaltatott magának.

A trükkje az volt, hogy mielőtt még a hotelszemélyzet gyanút foghatott volna, gyorsan odébbállt  - pontosabban a következő szállodáig. Néhány héttel ezelőtt a rendőrség azonban a nyomára akadt.

Egy becsapott szállodás elmondta a lapnak, hogy a hajléktalan barátságosan, ám egyszersmind ellentmondást nem tűrően lépett fel, és időnként türelmetlennek tűnt.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2315 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x