Elrabolt egy családot a lakásmaffia! Kiszel nem mos fejet és...
Címlap / Őrület / Elrabolt egy családot a lakásmaffia! Kiszel nem mos fejet és műhaja van!

Elrabolt egy családot a lakásmaffia! Kiszel nem mos fejet és műhaja van!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Lapszemle: Legrosszabb rémálma vált valóra az érdi párnak, amikor két pici gyermekükkel három hónapra egy sötét pincébe bebörtönözte őket a lakásmaffia. Súlyos vádakkal illeti volt kuncsaftját, Kiszel Tündét Potyó József hajszobrász. Újabb fordulat a Balla-ügyben. 

- Életveszélyesen megfenyegettek, hogy a disznók elé vetik a csontjainkat, ha beszélni merünk. A nagyobbik fiamat többször egy zsákba dugták, hiába zokogott szinte az ájulásig - idézte fel az átélt szörnyűségeket D. Kati a Blikknek. Akkor is ott álltak mellettem, amikor az ügyvéd előtt aláírtuk az adásvételi szerződést. Nem akartuk, hogy bántsák a kicsiket, ezért kénytelenek voltunk engedelmeskedni - vette át a szót István.   

A fodrászmester szerint a naptárdíva elhanyagolta ingyen készített frizuráját, nem mosott eleget hajat és nem ápolta tincseit. A munkakapcsolat annyira megromlott, hogy a fodrász végső elkeseredettségében a Borson keresztül üzent: Tünde az életben többet ne menjen hozzá, és sehol ne állítsa azt, hogy köze van a frizurájához.

Tanúként hallgatták meg a Balla-ügyben K. Ágnest, aki 2007 márciusa és 2008 márciusa között D. Lajos pártfogója volt. D. Lajos volt az a segédmunkás, aki a gyilkosságot megelőző napokban a Balla Irma háza melletti építkezésen dolgozott, s aki idén nyáron beismerte, hogy ő ölte meg az asszony - igaz, vallomását később visszavonta. A hétfői tárgyaláson kiderült: a K. Ágnes idén nyáron fölkereste az ügyet tárgyaló bírót, Nagy Antalt, hogy fölhívja a figyelmét D. Lajosra, mert elképzelhetőnek tartotta, hogy a fiatalembernek köze lehetett a bűncselekményhez. Részletek a Népszabadságban.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2124 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x