Fura karácsonyfák
Címlap / Őrület / Fura karácsonyfák

Fura karácsonyfák

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nyakunkon a karácsonyfa állítás szezonja, aki fel akar tűnni valami eredeti ötlettel, annak igencsak igyekeznie kell. Bemutatunk néhány próbálkozást: van, amely tényleg eredeti és van olyan is, amely katasztrofálisnak minősíthető. 

A világ legmagasabb műfáját Mexikó városban építették, a Reforma sugárúton. A legnagyobb úszó karácsonyfával viszont egy másik latin-amerikai nagyváros, Rio de Janeiro büszkélkedhet: a 85 méteres, 2,9 millió égővel díszített alkotás a Rodrigo de Freitas lagúnán lebeg.




Az év egyik legeredetibb fája nagyrészt elektromos kisülésekből áll. Egy Peter Terren nevű ausztrál tudós alkotta, 500 000 voltos feszültség felhasználásával. Otthon azért ne próbáljuk ki!


Van karácsonyfa Lego kockákból is, ezt Dzsakartában építették. Manilában pedig egy akváriumban készítettek víz alatti karácsonyfát. A Mikulás mellett hableányok helyettesítették a krampuszokat.




Párizsban a környezetvédelem jegyében újrahasznosított pet-palackokból készítettek karácsonyfákat. Arra is van példa, hogy valaki egyszerűen túl nagy fát vesz a lakásához...





(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5576 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x