Ön dönt: iszik, vagy síel!
hirdetés
Címlap / Őrület / Ön dönt: iszik, vagy síel!

Ön dönt: iszik, vagy síel!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Ha iszik, ne síeljen! - figyelmezteti az állampolgárokat a sok súlyos és halálos kimenetelű baleset miatt a brit kormány. 

A tavalyi síszezonban több mint 30 brit lelte halálát az Alpokban, az elhunytak fele 25 év alatti volt. Sokan azért vesztették életüket, mert alábecsülték a magaslati körülmények között elfogyasztott alkohol hatásait - hangsúlyozták brit diplomaták.

"Az elmúlt években növekedést észleltünk az alkoholhoz köthető síbalesetek számában, különösen a lejtőkön, fiatalok által elszenvedett balesetek terén" - mondta Peter Westmacott, a szigetország franciaországi nagykövete. Franciaország kedvelt úti célnak számít a téli sportok brit szerelmeseinek körében.


Arra figyelmeztetjük honfitársainkat, hogy legyenek óvatosabbak: ha magaslati viszonyok között túl sok alkoholt fogyasztanak és hideg van, sokkal nagyobb a veszély - tette hozzá a diplomata, arra utalva, hogy az alkohol hatása felerősödik a magasabban fekvő vidékeken.

A brit külügyminisztérium által kiadott jelentés szerint a 25 év alatti síelők és snowboardosok harmada tapasztalt meg nehézségeket, amelyek a magaslat, az adrenalin és az alkohol összhatásából fakadtak. A nagykövet szerint az utazók sokszor megfelelő biztosítással sem rendelkeznek, így sokszor a nagykövetségnek kell állnia a számlákat.

A brit nagykövetség éppen ezért indított kampányt, ebben a Franciaországba látogató brit síelők figyelmét hívják fel az alkohol káros hatásaira. A plakátokat a reptereken és a síparadicsomokban is kiteszik. Tavaly hozzávetőleg 700 ezer brit utazott Franciaország téli üdülőhelyeire.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 


 
 
[ 1321 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x