Huszonöt nap börtön, mert nem volt póráz a kutyán
Címlap / Őrület / Huszonöt nap börtön, mert nem volt póráz a kutyán

Huszonöt nap börtön, mert nem volt póráz a kutyán

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Négy évig tartó pereskedés "eredményeként" 25 napra rács mögé került Izraelben egy férfi, akit eredetileg csak egy kisebb összegű pénzbírsággal sújtottak, amiért szabadjára engedte kutyáját az utcán Jeruzsálemben. 

Míg az illetőn csak egy 540 euró összegű pénzbüntetést próbáltak behajtani, fogvatartása most átszámítva 1100 eurójába kerül az adófizetőknek - mutatott rá az esetről beszámoló Háárec izraeli lap.

Az Izraelben ismert dokumentumfilmes póráz nélkül sétáltatta keverék ölebét az Emek Refaim nevű jeruzsálemi bevásárló- és étteremutcában, amikor egy közterület-felügyelő megbírságolta. Miután a gazdi nem volt hajlandó fizetni, a hatóság embere 180 eurónak megfelelő pénzbüntetéssel sújtotta hivatalos személlyel való szembeszegülés miatt.

Az ügy bíróság elé került, a többszöri fellebbezés nyomán a büntetés végül kamatostul 810 eurónak megfelelő összegre, illetve 25 nap elzárásra emelkedett.

Bár a bíróság végül beérte volna 540 eurónyi büntetéssel, a szabálysértő kutyatulajdonos hajthatatlan maradt. A huzavonát megelégelve a rendőrség a minap beidézte és választás elé állította: vagy azonnal kifizeti a büntetést, vagy kattan csuklóján a bilincs.

A kutyatulajdonos még ekkor sem volt hajlandó fizetni.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1547 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x