A szervdonor édesapja lesz a szívet befogadó fiú esküvői...
Címlap / Őrület / A szervdonor édesapja lesz a szívet befogadó fiú esküvői tanúja

A szervdonor édesapja lesz a szívet befogadó fiú esküvői tanúja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Különleges esküvőre készülnek Ausztráliában: egy férfi annak a fiatalembernek lesz esküvői tanúja, akiben elhunyt fiának szíve dobog. 

Oliver Zammit karácsony után két nappal fogja az esküvői ceremónián átnyújtani a jegygyűrűket a vőlegénynek, Kosztasz Gribilasznak. A két férfi Zammit fiának, Doujonnak tragikus halála és a szívátültetés után barátkozott össze.

A húszéves Doujon tavaly vesztette életét görögországi nyaralása során Mükonosz szigeten egy éjszakai klubban történt támadás következtében. Korábbi kérésének megfelelően családja beleegyezett a szervadományozásba. Csupán a véletlen műve, hogy a szívet kapó férfi is ausztrál születésű; Gribilasz tízéves kora óta él Athénban.


Gribilasz szintén ausztrál származású jegyesével, Poppyval nagy esküvőt tervezett. Kialakuló súlyos szívbetegsége miatta azonban a pár inkább a gyors ceremónia mellett döntött az athéni anyakönyvi hivatalban. Nem sokkal később azonban a férfi megkapta a donorszívet, így decemberben bepótolhatják a korábban tervezett nagy ünnepséget, amelyen Oliver Zammit is fontos szerepet kap.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1885 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x