Ártatlanul ült 35 évet egy amerikai férfi
Címlap / Őrület / Ártatlanul ült 35 évet egy amerikai férfi

Ártatlanul ült 35 évet egy amerikai férfi

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

A börtönben ártatlanul eltöltött 35 év után DNS-vizsgálatnak köszönhetően került szabadlábra csütörtökön egy amerikai férfi. 

 

James Baint 1974-ben egy kilencéves kisfiú elrablásáért és megerőszakolásáért ítélték életfogytig tartó börtönbüntetésre. Elítéltként Bain lankadatlanul küzdött a DNS-teszt elvégzéséért, amelyet végül az Innocence Project nevű floridai szervezet közbenjárásával ki is harcolt magának.

A vizsgálatok őt igazolták, és egyértelműen bebizonyították, hogy nem ő követte el a bűncselekményeket. A bíró elrendelte Bain szabadon bocsátását, a férfi csütörtökön szabad emberként távozott a bíróság épületéből.


Az 54 éves ember életében először bonyolíthatott mobiltelefonon hívást, elsőként anyját tárcsázta, hogy elújságolja neki szabadon engedése hírét.

Bain saját bevallása szerint nem haragszik senkire, és alig várja, hogy újra kedvenc ételeit ehesse, illetve hogy visszamehessen tanulni.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 2179 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x