Gesztesi látni sem bírja Claudiát! A bozótvágós gyilkos...
Címlap / Őrület / Gesztesi látni sem bírja Claudiát! A bozótvágós gyilkos betegesen féltékeny volt!

Gesztesi látni sem bírja Claudiát! A bozótvágós gyilkos betegesen féltékeny volt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Lapszemle: Gesztesi látni sem bírja a nejét, még a tévésorozatban sem hajlandó vele szerepelni. A bozótvágós gyilkos, F. László betegesen féltékeny volt K. Kittire, akit rendszeresen megvert. 

Begorombult a csupa mosoly színész, mert szerinte társa, akivel nyolc éven át élt jóban-rosszban, eltitkolta előle az igazságot. Jelenleg még a felesége, ezért nem gondolta, hogy az asszony új barátjáról az újságokból kell értesülnie. – Látom Claudián, hogy boldog, nagyon jól érzi magát a bőrében, miközben sokáig és szemét módon hazudozott nekem – fakadt ki Gesztesi a Borsnak.

Újabb részleteket derített ki a Blikk a bozótvágós mészárlásról. F. László múlt héten kedden egy buszmegállóban megütötte K. Kittit, majd megpróbálta betuszkolni az autójába. Szerencsére a lány szerelme megakadályozta párja elrablását. Most hétfőn F. László machetével mindkettejüket lekaszabolta. Mint azt a lap megtudta, F. azt mondta az édesanyának: "elmegyek, és megölöm Kittiéket!" Az anya megpróbálta megállítani, de F. László elhajtott az autójával.

Az Nport.hu Nógrád megyei portál interjút készített Salgótarján rendőrkapitányával. Ponyi Béla szerint a machetes gyilkos egy szóval sem említette, hogy miért követte el a bűncselekményt, azonban a bűntudat érződött rajta: sírt, zokogott, kétségbe volt esve. Az ügy kapcsán a kapitány hangsúlyozta: ha bárkit fenyegetés ér, azonnal értesítse a rendőrséget. Ne bagatellizáljuk el a dolgot, hiszen sokszor még a közvetlen hozzátartozók előtt sem ismert, hogy ki milyen lelkiállapotú, mennyire labilis idegzetű.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2087 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x