Argentínában megkötötték az első latin-amerikai melegházasságot...
hirdetés
Címlap / Őrület / Argentínában megkötötték az első latin-amerikai melegházasságot

Argentínában megkötötték az első latin-amerikai melegházasságot

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Latin-Amerikában - jelesül Argentínában - hétfőn megkötötték az első melegházasságot. 

 

Rendezvénynaptár
Az ország legdélebbi térségében lévő Ushuaia városában a 39 éves Freyre és a 41 esztendős José Maria Di Bello mondta ki a boldogító igent. A ceremónia után a Todo Noticias televíziós állomásnak nyilatkozva végtelenül boldognak mondták magukat, és reményüket fejezték ki, hogy frigyükkel elősegítik a mélyen katolikus vallású földrészen élő egyneműek házasságkötésének az elismertségét.

A pár december 1-jére tervezte az esküvőt egy Buenos Aires-i bíró engedélye alapján. Egy másik bírósági döntés azonban megtiltotta nekik az egybekelést. Az argentin törvények nem rendelkeznek egyértelműen a melegházasságokról, azok engedélyezését vagy tiltását  gyakorlatilag a helyi bírói, illetve  helyhatósági szervekre bízzák.


Freyre és Di Bello munkájuk miatt kerültek a déli Terra del Fuego, vagyis Tűzföld tartomány közigazgatási székhelyére  Ushuaiaba. Ott azonban a helyi anyakönyvezető nem volt hajlandó összeadni őket. A pár ezt követően fordult a tartományi kormányzóhoz, Fabiana Rioshoz, aki engedélyezte az esküvőt.

Latin-Amerikában egyetlen helyen, Mexikóvárosban legalizálták eddig az azonos neműek házasságát. A néhány nappal ezelőtt hatályba lépett törvény nyújtotta lehetőséggel azonban még egyetlen melegpár sem élt a mexikói fővárosban.
 
 
 
[ 918 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x