Pézsmatulok illegális elejtésével gyanúsítják a volt kormányfőt...
hirdetés
Címlap / Őrület / Pézsmatulok illegális elejtésével gyanúsítják a volt kormányfőt

Pézsmatulok illegális elejtésével gyanúsítják a volt kormányfőt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Valószínűleg illegálisan ejtett el egy pézsmatulkot hivatali ideje alatt Anders Fogh Rasmussen volt dán kormányfő Grönlandon. 

A történtekre a jelenlegi NATO-főtitkár miniszterelnökségéről frissen megjelent könyv világít rá egyik fejezetében. A KNR grönlandi rádióállomás szerint az esetet korábban elhallgatták, mivel az nem illeszkedett a mérsékelt, a középutat kereső államfő imázsához.

Az életrajzi könyv szerint Rasmussen Dánia, illetve az országhoz tartozó atlanti-óceáni területek vezetőinek éves találkozóján terített le egy pézsmatulkot, amelyet a Feröer-szigetek kormányfőjének szántak trófeának.


A miniszterelnök állítólag társai elhibázott lövései után vette kezébe fegyverét és egyetlen lövéssel megölte az állatot.

Rasmussennek a grönlandi szokások szerint trófeaként magával kellett volna vinnie a tulokbőrt. Erről azonban a dán kormányfő többek között azért is lemondott, mivel az "ajándék" után adóznia kellett volna, ezért inkább szigorú titoktartás mellett darabolták fel az állatot.

Az egyelőre nem világos, hogy lövészbemutatójával Rasmussen nem sértette-e meg a grönlandi törvényeket, egy pézsmatulok kilövéséhez ugyanis különleges engedélyre van szükség.
 


 
 
[ 7427 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x