81 éves szexológus lendítheti fel a szerelmi turizmust
Címlap / Őrület / 81 éves szexológus lendítheti fel a szerelmi turizmust

81 éves szexológus lendítheti fel a szerelmi turizmust

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az amerikai főváros idegenforgalmi hivatala a 81 éves, világszerte ismert szexológusnőt, Dr. Ruth Westheimert szerződtette "a szerelem és a kapcsolatok minisztereként", hogy segítsen februárban Washingtont a romantikus találkozások kedvelt célpontjává tenni. 

Az idős hölgy úttörő szerepet játszott a nemi élettel kapcsolatos médiatanácsadásban, igen nagy hozzáértésről tanúskodó adásait a világ számos televíziója veszi át ma is.

Washington vezető helyen szerepel ugyan a kultúra terén az amerikaiak és a külföldiek szemében, évente 16 millió látogatója van, köztük másfél millió külföldi - viszont az Amerika kedvenc városairól szóló éves felmérésben vizsgált 30 város közül "romantikus kirándulási célpontként" csak a 29-ik helyre került.


Dr. Ruthnak az lesz a feladata, hogy dolgozzon ki "szerelmi stimulációs programot" február mind a 28 napjára, különös tekintettel a 14-i Valentin-napra, a szerelmesek ünnepére. A program keretében kedvezményeket, esetenként ingyenes szolgáltatásokat nyújtanak majd a pároknak a vendéglőkben, a különböző látogatásoknál és eseményeknél.

A szexológus hölgy már a program bejelentésekor tanúbizonyságot tett népszerűsítő képességeiről: "Stimuláció, micsoda mesébe illő szó: rögtön izgalmat kelt!" - mondta teljes, 140 centis magasságában kihúzva magát.

Dr. Ruth - eredeti nevén Karola Ruth Siegel - 1928-ban született Németországban, túlélte a náci koncentrációs táborokat, szülei azonban nem. A párizsi Sorbonne-on végzett pszichológiai szakon, majd az Egyesült Államokban olyan vezető egyetemek professzora lett, mint a Yale és a Princeton.

A washingtoni szerelemhónap sztárjaként a város által külön e célra létrehozott portálon a szexológusnő február 1-től 28-ig válaszol majd a téma iránt érdeklődő fővárosiak és külföldiek kérdéseire.

"Sétáljatok a vízpartra, fogjátok kézen egymást, és én biztosítalak benneteket arról, hogy eljuttok a hetedik mennyországba" - mondta jellegzetes európai kiejtésével az energikus New York-i szexológusnő, felidézve egy romantikus washingtoni sétáját.

"Még ha netán egyedül vagytok is, csináljatok valamit Valentin napján. Menjetek múzeumba, mindig fogtok találkozni valakivel, aki legalább nem a tévét bámulja" - fűzte hozzá.

A szerelmeseknek szóló februári kampány keretében mintegy ötven rendezvényre kerül sor Washingtonban, kiállítások, hangversenyek, gasztronómiai események szerepelnek a múzeumok, szállodák és kereskedők - no meg persze a Dr. Ruth Westheimer - részvételével megszervezett programon.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4166 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x