Láthatatlanná tesz a köpeny?
hirdetés
Címlap / Őrület / Láthatatlanná tesz a köpeny?

Láthatatlanná tesz a köpeny?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-03

A BBC News beszámolója szerint Susumu Tachi professzor egy San Franciscó-i konferencián mutatta be a mesevilág hangulatát idéző köpenyt. A ruhadarab a láthatatlanság érzetét kelti, hiszen műszerei segítségével megjeleníti magán a viselője háta mögött zajló eseményeket.  

San Francisco - Egy japán egyetemi kutató kifejlesztette a láthatatlan köpenyt. A BBC News beszámolója szerint Susumu Tachi professzor egy San Franciscó-i konferencián mutatta be a mesevilág hangulatát idéző köpenyt. A ruhadarab a láthatatlanság érzetét kelti, hiszen műszerei segítségével megjeleníti magán a viselője háta mögött zajló eseményeket.
- Rövid távú célom, hogy ezt a technológiát egy olyan szobának a megépítésénél alkalmazzam, amelynek nincsenek ablakai, mégis teljesen szabad kilátás nyílik belőle a külvilágra, mintha láthatatlan falai lennének - mondta Susumu Tachi professzor. A köpeny egy különleges anyagból készült, amelyet retroreflektumnak keresztelt el a feltalálója. Ez az anyag a háromdimenziós képek valósághű megjelenítését teszi lehetővé.
Forrás:Blikk 
 
[ 1304 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x