Egy filmsztár testszkennerképét körözték
Címlap / Őrület / Egy filmsztár testszkennerképét körözték

Egy filmsztár testszkennerképét körözték

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-21

Botrány körvonalazódik Nagy-Britanniában miután a heathrow-i repülőtér személyzete az előírásokkal ellentétben nemhogy megsemmisítette, de kézről kézre adta egy, a biztonsági ellenőrzéskor virtuálisan "levetkőztetett" bollywoodi filmsztár képét. 

Sahruk Kan indiai színész közelmúltbeli londoni látogatásakor meglepetten tapasztalta, hogy milyen tökéletesen kirajzolódnak testének kontúrjai a testszkenner által készített felvételeken.

"Az ember zavarba jöhet, ha nem jók az adottságai" - idézte a bollywoodi sztárt a PrisonPlanet.com portál. Kan arra utalt, hogy a szkennerek ábráin tisztán kivehetők a nemi szervek.


Ez nem az indiai sztár képe, hanem egy meg nem nevezett utasé

Saját intim titkainak virtuális kirajzolódásánál is jobban meglepte, hogy a vizsgálat után a szkennerből kinyomtatott képet a reptéri személyzet női tagjainak kezében látta viszont.

"Megláttam a lányokat a nyomatokkal. Néztem rájuk. Azt hittem, hogy kitöltetendő űrlapokat tartanak. Azt mondtam: adjátok ide őket!" - idézte fel Kan a vizsgálat utáni pillanatokat. A sztár azonban önmagát megpillantva nem jött zavarba, sőt autogramot kanyarított a képekre.

A történetről először Jonathan Ross péntek esti, a BBC-n bemutatott tévéshow-jából szerzett tudomást a közönség. Az eset bejárja a brit és a nemzetközi sajtót. A leleplezés nyomán aligha tagadható, hogy a reptéri személyzet visszaélhet a testszkennerek készítette felvételekkel.


A testszkennerek felállítása a brit repülőtereken aggodalmat váltott ki a szigetország közvéleményében, ezért Andrew Adonis brit közlekedési miniszter a múlt héten a London Evening Standard című lapnak nyilatkozva biztosítani igyekezett az olvasókat, hogy a berendezés által generált képeket "azonnal törlik", s hogy a vizsgálatot végrehajtó személyzet kiképzése és a felette gyakorolt ellenőrzés kifogástalan.

"Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a testszkennerek által készített képeket azonnal törlik, miután az utas áthaladt a testszkenneren" - nyilatkozott a miniszter, akit amiatt szólaltatott meg a lap, mert a berendezés által készített képek az aggodalmak miatt sértik a gyermekpornográfia-ellenes brit törvényeket.

A brit repülőtereken a hatóságok felszólítására az utasok kötelesek alávetni magukat a testszkenneres ellenőrzésnek. A 18 éven aluliak eredetileg mentesek voltak a szabály alól, de a könnyítést utóbb eltörölték.

A brit sajtóban már a testszkennerek első alkalmazásakor találgatások kaptak lábra, hogy nem élnek-e vissza a reptereken a híres emberekről készült felvételekkel, miután a képen igen jól kivehetők a nemi szervek.

A Prison.Planet.com szerzője reményét fejezte ki, hogy a botrány megadja a kegyelemdöfést azoknak a terveknek, hogy a világ kormányai széles körben bevezessék a testszkennereket a repülőtereken.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2019 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x