Rendőrségi feljelentést tett a CLASS FM
Címlap / Őrület / Rendőrségi feljelentést tett a CLASS FM

Rendőrségi feljelentést tett a CLASS FM

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Betelt a pohár! A Class FM indulása óta a rádió honlapját folyamatos támadások érik, rendszeresen blokkolják. Így a rádió vezetői úgy döntöttek, feljelentést tesznek ismeretlen tettes ellen, és bíznak benne, hogy a rendőrség hamarosan kideríti, ki áll a hackerek mögött. 

"A rádió vezetésével közösen úgy döntöttünk, hogy elég volt, nem tűrjük tovább a hackereket. Ezzel ugyanis nemcsak a mi munkánkat akadályozzák, de a szabad véleménynyilvánítást is elveszik a fórumozóktól, akik éppen akkor, az adott pillanatban szeretnének hozzászólni az élő műsorhoz. Elszomorítónak tartom, hogy vannak emberek, akiket az zavar, hogy a műsort szeretik és szeretnének részt venni benne. Úgy gondolom ezt az etikátlan tettet igenis meg kell büntetni" - mondta Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője.

A Class FM a mai napon megtette a feljelentést ismeretlen tettes ellen. A rádió vezérigazgatója, Pakots Zsolt elmondta:

"Folyamatos, komoly növekedés tapasztalható a Class Fm rádió online oldalán a műsorokhoz hozzászóló hallgatókat illetően. Az igény tehát nagyon is nagy arra, hogy ezen a fórumon is hozzászóljanak a műsorhoz. Nem engedjük tovább, hogy ezt bárki, akit zavar a Class Fm sikere, tudatosan, bűncselekményt elkövetve, megakadályozza. Megtettük a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon a feljelentést és bízunk benne, hogy a rendőrség mielőbb megtalálja a tetteseket."

A Morning Show műsorvezetői természetesen tájékoztatják majd a rádió hallgatóit is arról, hol tart az eljárás, hiszen továbbra is azt tartják a legfontosabbnak, hogy a közönséget maximálisan kiszolgálják.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1919 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x