Kizárólag nőkből álló kokaincsempész-bandát irányít...
Címlap / Őrület / Kizárólag nőkből álló kokaincsempész-bandát irányít egy fehérneműmodell

Kizárólag nőkből álló kokaincsempész-bandát irányít egy fehérneműmodell

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nemzetközi körözést adtak ki egy 30 éves volt szépségkirálynő és fehérneműmodell ellen, aki egy kizárólag nőkből álló kokaincsempész-banda vezére - adta hírül a Daily Mail brit bulvárlap. 

A Kolumbiában született Angie Sanselmente Valencia kizárólag modelleket szerződtetett, hogy a kábítószert Dél-Amerikából Európába csempésztesse. A szépség a Szörnyeteg néven hírhedté vált mexikói drogbáró szeretője lett, de tavaly önállósította magát.

Állítólag a szolgálatába szegődött nőket a bombázó bandavezér "gyanútlan, gyönyörű angyalokként" szokta emlegetni. Futárai "szépek, de nem szembetűnően kihívóak". Buenos Airesből a divatos mexikói tengerparti nyaralóhely, Cancún érintésével repültek a vén kontinensre. A kokaincsomagokat szállító lányok fuvaronként 5 ezer dollárt kasszíroztak.


Valencia, akit 2000-ben Kolumbiában elnyerte Kávé Királynője szépségverseny koronáját, tavaly hagyott fel a modellkedéssel, hogy létrehozza saját drogkartelljét.

A banda egyik futárát decemberben fülelték le az argentin főváros Ezeiza nemzetközi repülőterén - poggyászában 55 (!) kiló kokainnal. A 21 éves nő megtört és mindent bevallott. A rendőrök 12 óra leforgása alatt újabb három, fehér port szállító hölgyet kapcsoltak le.

A lebukott "öszvér" - Dél-Amerikában így nevezik a drogfutárokat - nem is rejtegette a szállítmányát, mert azt mondták neki, hogy a reptéren senki sem fogja megállítani - írta a La Nación argentin lap.

A letartóztatásokat megneszelve Valencia eltűnt a lakhelyéül szolgáló Buenos Aires-i szállodából, de a rendőrség szerint nem tudott elillanni az országból.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2612 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x