Az Adidas Yodát hívja segítségül a válságban
Címlap / Őrület / Az Adidas Yodát hívja segítségül a válságban

Az Adidas Yodát hívja segítségül a válságban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Most, hogy gazdasági válság terhe nyomja a fogyasztók vállát, az Adidas sportszergyártó a Csillagok háborúját idéző kollekciót piacra dobásával akarja a maga oldalára állítani az "Erőt", hogy lepipálja riválisait. 

A világ második számú sportszergyártója februárban rukkolt elő Leia hercegnős cipőivel, Darth Vaderes kapucnis felsőivel és birodalmi rohamosztagos topjaival. A kollekció mögött többek közt a márka nagy rajongója, Snoop Dogg amerikai hip-hop zenész áll.

"Ez több, mintha csak egy vízió vált volna valóra, mivel a Csillagok háborúja-kollekció ötletét már korábban többször megvitattuk" - mondta Dean Lokes, a cég Core Originals nevű irányvonalának feje, aki hozzátette: nincs meghatározott oka, hogy miért éppen most jelentek meg az új tervekkel.


"A Csillagok háborúja a reményről szól" - mondta a George Lucas nevével fémjelzett Lucasfilm birodalom felhasználási engedélyekről döntő elnöke, arra utalva, hogy a Star Wars saga kisegítheti a vásárlási kedv csökkenésétől sújtott sportszergyártót.

Az ötlet egyelőre hatalmas sikernek bizonyul, a vevők akár 200 dollárt is megadnak egy-egy cipőért. A kollekció 28 elemből áll, és még idén újabb tervekkel bővül.




Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2008 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x