Segélyt kap a kirabolt gyermekkórház
Címlap / Őrület / Segélyt kap a kirabolt gyermekkórház

Segélyt kap a kirabolt gyermekkórház

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-17

Persze csak döbbenten nézünk magunk elé, hogy ki az a minősíthetetlenül elvetemült, aki kirabol egy gyermekkórházat?! 

2,5 millió forint azonnali támogatást ad a K&H Csoport a budapesti Heim Pál Gyermekkórháznak, ahonnan a napokban betörők több millió forint értékben vittek el berendezéseket. A bank gyermek-egészségügyet felkaroló gyógyvarázs programja az elmúlt hét év során több mint 270 millió forinttal támogatott 88 intézményt, gyermekgyógyászati- és mentési eszközök vásárlásával.

"Mint annyian, mi is megdöbbenve hallottuk a hírt, hogy Magyarország egyik legfontosabb gyermek-gyógyászati központjában rablás és jelentős kárt okozó rongálás történt. A gyermek-egészségügy meghatározó támogatójaként fontosnak éreztük, hogy hozzájáruljunk a helyreállításhoz és a felszerelések pótlásához. Ezért úgy döntöttünk, 2,5 millió forint azonnali támogatást utalunk át a Heim Pál Gyermekkórháznak, amelyből megkezdhetik a munkát. A kórházban rendkívül felelősségteljes munka folyik, amit eddig is igyekeztünk a lehetőségeinkhez mérten támogatni. Reméljük, hogy a segítségünkkel mielőbb visszatér a munka a megszokott kerékvágásba és a helyreállítás, valamint a berendezések beszerzése után az orvosok és ápolók a legfontosabb feladatra, a gyermekek gyógyítására tudják fordítani minden energiájukat. Mi ebben szeretnénk segíteni, hogy a kis betegek mielőbb újra teljes életet élhessenek" – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

Vasárnap hajnalban törtek be a Heim Pál Gyermekkórházba. A betörők 16 irodát törtek fel a kórház műszaki ellátási központjában, orvosi eszközöket, műszaki cikkeket, számítógépeket, laptopokat és pendrive-okat vittek el, és az épületben is jelentős kárt okoztak.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1477 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x