Előkerült a ciprusi elnök ellopott holtteste
Címlap / Őrület / Előkerült a ciprusi elnök ellopott holtteste

Előkerült a ciprusi elnök ellopott holtteste

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Előkerült Tasszosz Papadopulosz egykori ciprusi elnök ellopott holtteste. Tavaly december 11-én titokzatos körülmények között tűnt el a 2008-ban elhunyt politikus bebalzsamozott teste. Papadopulosz 2003 és 2008 között volt a szigetország köztársasági elnöke, keményvonalas, aki ellenezte a sziget egyesítését.  

Ezért olyan híresztelések is lábra kaptak, hogy hívei azért lopták el a holttestét, hogy a sziget egyesülésekor nehogy török fennhatóság alá kerüljön. Más pletykák szerint csak váltságdíjat szerettek volna kapni a családtól. Az elnök hozzátartozói azonban határozottan cáfolják, hogy ilyen ügyletbe mentek volna bele.


Innen lopták el a holttestet

A rendőrség azt feltételezi, hogy bűnözők lopták el a holttestet és váltságdíjat akartak követelni.

A rendőröket most egy névtelen bejelentés vezette el ahhoz a nicosiai temetőhöz, ahol a holttestet nemrég elhelyezték a tolvajok.

A holttestet DNS vizsgálattal azonosították, de előtte az elnök lánya felismert számos olyan tárgyat, amit az édesapjával együtt temettek el. A ciprusi televízióban látható volt, amint könnyes szemmel elhagyta a temetőt, ahol megtalálták az ellopott elnöki holttestet.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1413 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x