Frissítő lengyel boksz szép magyar hölgyeknek
Címlap / Őrület / Frissítő lengyel boksz szép magyar hölgyeknek

Frissítő lengyel boksz szép magyar hölgyeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A közhiedelemmel ellentétben nem kőbe vésett igazság az, hogy az egészség pénzbe-, még pedig sok pénzbe kerül. Vannak ugyanis e szabály alól szívderítő kivételek. Olyan alkalmak például, amikor a testük edzettsége, alakjuk "szemrevalósága" iránt elkötelezett emberek - persze, elsősorban a szebbik nem képviselői - szép környezetben, jó hangulatban, avatott szakemberek útmutatása alapján, s "ingyen és bérmentve" mozgathatják meg kecses és becses tagjaikat.  

"Csak" a testi-lelki egészség szép ügye iránt elkötelezett, ötletdús és nagy szervezőképességgel "megáldott" sportemberek kellenek mindehhez. Mint mondjuk Czanik Balázs, aki március 1-től kezdődően hétfő esténként 20 óra 30 perces kezdettel ismét várja a Testnevelési Egyetem tornatermébe a  tornázni vágyó-, s közben pedig jó zenét hallgatni és "belevaló", jó baráti társaságban kikapcsolódni óhajtó budapestieket. A kiváló DJ-, a gazdag standok-, valamint a meglepetés-ajándékok mellett a szervezők ugyanakkor minden alkalommal egy-egy sztárvendég meghívásával is igyekeznek még emlékezetesebbé,  még hangulatosabbá tenni a közös testedzéseket.


Kiváló példa volt erre a gyakorlatra a március 8-ai torna, amikor is a küzdősportok "fejedelmeként" számon tartott "ketrecharc" bajnoka, Varga Norman volt a rendezvény hatalmas tapssal fogadott és ugyancsak szívesen látott sztárvendége. Czanik Balázs közreműködésével a leendő "Acélember" (mert Norman indulni készül a Hawaii "Iron Man" világversenyen is!) az úgynevezett "lengyel árnyékboksz" főbb mozgáselemeit ismertette meg a jelen lévő csaknem 600 hölggyel. 


Sok mosolyt, sok nevetést fakasztva-, sok-sok ügyességet megtapasztalva "cserében". Mert kiderült napnál világosabban, hogy nem csak a lengyel és a magyar két jó barát úgy általában, de a magyar lányok-asszonyok is értő "barátai" a lengyel boksznak. Különösen, ha azt fess magyar fiatalemberek "tolmácsolják" a szép hazai füleknek…


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5460 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x