David Beckham az ausztrál válogatottal folytatja
Címlap / Őrület / David Beckham az ausztrál válogatottal folytatja

David Beckham az ausztrál válogatottal folytatja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-25

Az angol fociválogatott egykori kapitánya, aki sérülése miatt kimaradt a nemzeti tizenegyből, az ausztrál válogatott segédedzőjeként megy a világbajnokságra - közölte az ABC ausztrál rádió.  

Elhitted? Nem kellett volna, ez is csak egy a világsajtót bejáró április elsejei tréfák közül. Az ABC ráadásul ezt egy David Beckhammel készített álinterjú keretében kürtölte világgá.

A bolondozások közül az egyik kedvencünk az Artline nevű cég fizetett hirdetése - bizony, ők még a pénzt sem sajnálták a tréfára. Olyan forradalmi tollat hirdettek, amely a beépített memóriának köszönhetően megjegyzi, mit írtak vele. A hirdetés szerint nem kell többé aggódni a bevásárlási listát vagy a fontos telefonszámokat tartalmazó papír fecnik elvesztése miatt. A toll emlékszik...

Aztán ott van még a Twitterező tűző, amely Bluetooth vagy WiFi segítségével automatikusan feltesz a közösségi oldalra egy csiripelő üzenetet, ahányszor csak összetűzöl néhány papírlapot.

A The Sun brit bulvárlap azzal állt elő, hogy kifejlesztették az ízesített újságlapot és felszólította az olvasóit, hogy nyalják meg a lap egy bekeretezett részét, hogy megérezzék a "rejtett ízt".

A brit közszolgálati rádió, a BBC pedig egyenesen azzal rémisztette hallgatóit, hogy kiderült: legnagyobb írójuk, William Shakespeare - quelle horreur! - francia származású.

Egy kis ausztrál városka, Murwillumbah lakói arra ébredtek, hogy a helyi lap öles betűkkel harsogta: James Cameron a közeli esőerdőben forgatja majd az Avatar folytatását. (Ausztrália az időeltolódás miatt előbbre tart a hülyéskedésben is.)

Persze Magyarország sem maradhat ki a bolondozásból. Egy hír szerint kiderült, miért nem épül a Mecsekben radar. Egy internetes blogban egy baranyai fiatalember, végzettsége szerint erdész, bevallása szerint a szakmától megundorodó ún. természet-forradalmár alaposan kitálalt. Szerinte ritka természeti csodáról van szó: egy forrásról. A március közepétől fehérorosz zarándokhellyé vált forrásból nem víz fakad, hanem leginkább a vodkához hasonlító alkoholos folyadék.

Az április elsejei tréfálkozásnak több évszázados múltja van, de nem tudni pontosan, mi az eredete.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1821 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x