Batmant letartóztatták
Címlap / Őrület / Batmant letartóztatták

Batmant letartóztatták

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Nem a filmben, nem is a képregényben, hanem Philadelphiában. Ezt a Batmant "civilben" Charles Nagle-nek hívják és azért tartóztatták le, mert zaklatott egy színésznőt. 

Charles Nagle amúgy teljesen bekattant, hosszú évek óta Batmannek képzeli magát. Rendszeresen beöltözik a sötét lovag jellegzetes maskarájába, gyűjti a Batman emléktárgyakat, s többször felkereste a 60-as évek televíziós sorozatának főszereplőjét. Sőt, 12 és 11 éves lányait is a filmek szereplői után nevezte el HarleyQuinnnek és Bat Girlnek.

A barátai és a játékkereskedők szerint Charles Nagle "Batman történész", a szomszédja viszont azt mondta: "Batmannek hiszi magát".


A Facebook kép

Nos, Batmant most sittre vágták! Ugyanis zaklatta Kathryn Erbe televíziós sztárt, a Esküdt ellenségek: Bűnös szándék című krimi sorozat egyik főszereplőjét.

Két éve bombázta szerelmes levelekkel, újabban pedig már a színésznő családjának is küldözgetett leveleket. Tavaly még egy közös fotót is sikerült készítenie magáról és Kathryn Erbe-ről: a lányával együtt elment egy forgatási helyszínre és kért egy fotózási lehetőséget. A képről aztán levágta a lányát, a fotót pedig feltette a Facebookra oldalára, azt a lászatot keltve, hogy bizalmas viszonyban van a színésznővel. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2681 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x