Több gyászoló szerint Daróczi Dávidot megölték
Címlap / Őrület / Több gyászoló szerint Daróczi Dávidot megölték

Több gyászoló szerint Daróczi Dávidot megölték

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Szombaton reggel bombaként robbant a hír, miszerint a Gyurcsány-kormány volt szóvivője öngyilkos lett Batiz András Andrássy úti lakásában. Az újságok szerint Daróczi Dávid saját kezével vetett véget az életének, ám a Tabu Tv stábja a férfi tegnap esti búcsúztatóján újabb találgatásokba futott bele. Az internetes sztártévé riporterének ugyanis több gyászoló, köztük egy híresség is kifejezte az irányú aggodalmát, hogy a mindenki által szeretett politikus talán mégsem saját kezűleg vetett véget az életének. Megmutatjuk a kétkedőket! 

Szombatra virradó éjjel meghalt Daróczi Dtávid, volt kormányszóvivő. A mentősök negyven percen keresztül küzdöttek az életéért, sikertelenül. Akkor még minden jel arra utalt, hogy Daróczi (†38) péntek éjjel öngyilkos lett, és valószínűleg felakasztotta magát.

Ezután a család, a barátok és a férfi szerelme, Liptai Claudia a Parlament elé, a rakpartra egy szál gyertyával várta azokat, akik szerettek volna megemlékezni az elhunytról. Az ide érkezőkkel együtt gyászolt a tabutv.hu stábja is, amely exkluzív felvételeket készített az eseményről, és beszélgetett az emlékezőkkel.

Annak ellenére, hogy a rendőrség szerint kizárt, hogy az ismert kommunikációs szakember bűncselekmény áldozata lett, a könnyes búcsúztatón több közeli ismerős is más találgatásokba bocsátkozott. A kétkedők közül sokan nem merték vállalni a nyilvánosságot, viszont a korábban magánéleti botrányairól elhíresül Terry Black őszintén beszélt az érzéseiről az ország legnagyobb internetes sztártévéjének!

"15 éves barátság fűzött Dávidhoz. Megmondom őszintén, hogy nekem egészen más feltételezésem van: lehet, hogy én fogom kimondani egyedül, de Ő biztos, hogy nem lett öngyilkos! Ez egy nagyon erős, egy nagyon kemény fiú volt, egy jó lelki világgal. Biztos vagyok benne, hogy Ő nem akasztotta fel magát!" - mondta el könnyeivel küszködve a tabutv.hu riporterének Terry Black, aki szerint Dávid minden ismerőse biztos abban, hogy nem önszántából vetett véget az életének.

A Tabu Tv értesülései szerint Liptai Claudia a Facebook nevű közösségi portálon a következőket tette közzé Daróczi Dávid halála után: "Én vagyok, mi vagyunk! Szeretem őt és nem vagyok hajlandó múlt időben beszélni. Kérlek gyújtsatok egy gyertyát velem akár ott, akár otthon! (...) A lelkem háborog, a megnyugvást keresem, a szerelem örök!". A közösségi oldalon olyan hírességek nyilvánították ki részvétüket, mint Csonka András, Dobó Kata, Debreczeni Zita, Oroszlán Szonja, Hajdú Péter, Tóth Szabi, vagy épp Kozma Orsi. A sztárokon túl részvétét nyilvánította ki többek közt Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, az Országos Cigány Önkormányzat, de a Fidesz is.

"Megértjük, hogy velünk együtt ismerősök és ismeretlenek kérdezik, miért dobta el magától az életét egy sikeres, tehetséges, ereje teljében lévő fiatalember. Van, akinek az a munkája, hogy ezt megkérdezze, sokakat, nagyon sokakat az együttérzés vezérel. Nincsenek válaszaink, mert nincsenek válaszok. Sokan voltak mellette életében, volt, aki szerelemmel, voltak, akik barátként szerették. A küzdelmet befejezte, elment. Mi, akiket itt hagyott, akiknek nagyon hiányzik, reméljük, hogy háborgó lelke holtában nyugalmat talál" - tudatták a médiákhoz eljuttatott közleményükben Daróczi Dávid szerelme, családja, és barátai.

Daróczi a kormányszóvivői posztról való távozását követően a Batiz András korábbi kormányszóvivővel és Tóth Miklóssal közösen alapított W. Wolf and Partners nevű kommunikációs tanácsadó cégénél dolgozott.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 22015 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x