Földönkívüliek látogattak meg egy politikust
Címlap / Őrület / Földönkívüliek látogattak meg egy politikust

Földönkívüliek látogattak meg egy politikust

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egy vezető orosz politikus azt állítja, hogy földönkívüliekkel találkozott moszkvai lakása erkélyén. 

Kirszan Iljumzsinov, a Kaszpi-tenger partján fekvő oroszországi Kalmük Autonóm Köztársaság, és a FIDE, a Nemzetközi Sakkszövetség elnöke az orosz állami televízióban számolt be a több órás rendkívüli találkozóról, amely állítása szerint 1997-ben történt.

A bejelentést azonnal botrány követte, sokan kétségbe vonták beszámíthatóságát és azt, hogy rendkívül gazdag politikus képes vezetni a köztársaságot és a Nemzetközi Sakkszövetséget.


Kirszan Iljumzsinov azt állítja, hogy agyhullámok segítségével kommunikált a sárga űrruhát viselő emberszabású idegenekkel, akik megmutatták neki az űrhajójukat is. Az idegenek azt mondták neki, hogy mintákat gyűjtenek.

A különc politikus azt is mondta, hogy maga sem hitte volna el, amit lát, ha nem lenne három szemtanúja is: a sofőrje, a titkára és egy miniszter.

Kirszan Iljumzsinov már korábban is tett hasonló kijelentéseket, de még soha nem kavart akkora botrányt, mint most, mert ezúttal a televízió főműsoridejében szólalt meg és éppen a közelgő FIDE elnökválasztás előtt.

Egy orosz parlamenti képviselő, Andrej Lebegyev azt követelte, hogy a kormány vizsgálja ki az esetet. Bizarr módon azt is kivizsgáltatná, hogy Kirszan Iljumzsinov nem árult-e el államtitkokat az idegeneknek.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2431 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x