11 év után előkerült a gyilkosság áldozata - élve!
Címlap / Őrület / 11 év után előkerült a gyilkosság áldozata - élve!

11 év után előkerült a gyilkosság áldozata - élve!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

A kínai rendőrség újra vizsgálja egy férfi ügyét, akit szomszédja meggyilkolásáért ítéltek halálra 1999-ben. Az "áldozat" most előkerült, épen és egészségesen. 

Zhao Zuohait halálra ítélték, de szerencsére nem végezték ki. Kegyelemből életfogytiglanra enyhítették az ítéletét, majd ezt is csökkentették 20 évre.

A férfi és szomszédja ugyanannak a nőnek udvarolt a falúban, ezért haragosok voltak. Aztán előkerült egy kútból egy fej nélküli holttest, Zhao Zuohai pedig a rendőrségen beismerő vallomást tett: eszerint megölte a szomszédját.

Aztán most teljesen váratlanul megjelent a környéken a 11 éve eltűnt "áldozat", megdöbbentve mindenkit, beleértve a rendőrséget is. A jelek szerint a veszekedés után elmenekült a környékről és másutt telepedett le, anélkül, hogy bárkinek szólt volna.

A rendőrség most azt vizsgálja, szabadon kell-e bocsátani a "gyilkost", és azt, hogy ki lehet a fejetlen áldozat. Azt nem tudni, a férfi miért tett beismerő vallomást, de egyes feltételezések szerint a rendőrség kínzással kényszeríttette rá.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4067 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x