11 év után előkerült a gyilkosság áldozata - élve!
Címlap / Őrület / 11 év után előkerült a gyilkosság áldozata - élve!

11 év után előkerült a gyilkosság áldozata - élve!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

A kínai rendőrség újra vizsgálja egy férfi ügyét, akit szomszédja meggyilkolásáért ítéltek halálra 1999-ben. Az "áldozat" most előkerült, épen és egészségesen. 

 

Zhao Zuohait halálra ítélték, de szerencsére nem végezték ki. Kegyelemből életfogytiglanra enyhítették az ítéletét, majd ezt is csökkentették 20 évre.

A férfi és szomszédja ugyanannak a nőnek udvarolt a falúban, ezért haragosok voltak. Aztán előkerült egy kútból egy fej nélküli holttest, Zhao Zuohai pedig a rendőrségen beismerő vallomást tett: eszerint megölte a szomszédját.

Aztán most teljesen váratlanul megjelent a környéken a 11 éve eltűnt "áldozat", megdöbbentve mindenkit, beleértve a rendőrséget is. A jelek szerint a veszekedés után elmenekült a környékről és másutt telepedett le, anélkül, hogy bárkinek szólt volna.

A rendőrség most azt vizsgálja, szabadon kell-e bocsátani a "gyilkost", és azt, hogy ki lehet a fejetlen áldozat. Azt nem tudni, a férfi miért tett beismerő vallomást, de egyes feltételezések szerint a rendőrség kínzással kényszeríttette rá.

 
 
[ 3764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x