Disznóság a választáson
Címlap / Őrület / Disznóság a választáson

Disznóság a választáson

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

A napokban tartott angliai választáson egy disznó, mármint egy valódi, négylábú disznó is szavazhatott volna, ha nagyon akar: megkapta a választási értesítő levelet.  

Pauline Grant, a házikedvencként tartott malac, név szerint Blossom gazdija azt mondja, nem akart hinni a szemének, még soha nem látott hasonlót.

"Nem tudom biztosan, kire szavazott volna Blossom, de a tippem a Zöld Párt. Valószínűleg ők foglalkoznának a szükségleteivel a legjobban" - magyarázta a 73 éves gazdi. 

A malac egyébként rendszeresen kap szórólapokat és hirdetéseket, mindenféle levél szemetet, mert amióta felújították az ólját, annak a címe valahogyan belekerült a helyi városi tanács levelezési rendszerébe.

Pauline Grant már többször reklamált a Wealdeni tanácsnál, de hiába. "Többször is megpróbáltam elmagyarázni a helyi hatóságnak, hogy a levelek címzettje egy disznó, de nem hallgattak rám. Valószínűleg azt hitték, viccelek."

Ezért aztán a szavazáson elvitte magával Blossomot a legközelebbi szavazókörbe, nem kis feltűnést keltve. Pauline Grant elhozta a malac leveleit is, amiket - mint hangsúlyozta - nem olvasott el, hiszen nem neki szóltak.

A tanács szóvivője azt bizonygatta, hogy malacok nem szavaztak a választáson.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2402 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x