Macskát kutyából? Hello Kitty ebmódi
Címlap / Őrület / Macskát kutyából? Hello Kitty ebmódi

Macskát kutyából? Hello Kitty ebmódi

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Azt, hogy kutyából nem lesz szalonna, tudjuk. Viszont hogy kutyából macska? Pedig minden lehetséges! Hello Kitty trend kutyabolondoknak!  

Ha a kutyákat kérdeznénk valószínűleg megalázónak tartanák, hogy egy nyálas pink trend macskát eröltetnek rájuk. Ám a cukiságokra gerjedő gazdik szívét ugyanazon a húron pengeti kedvenc csivavájuk és kedvenc Hello Kitty cicájuk. A kettő kombója már szinte magától értetődik.

Ehhez a bolondériához a lelkes gyártók mindenféle stuffokat kínálnak. Nem fontos szegény kutyusunkból komplett bolondot csinálnunk. Sokkal decensebb kutyacuccok is betörtek a piacra, természetesen szintén Hello Kitty fazonban. Persze ha a jobb oldali kép Bassethoundját feliratoznánk, a tekintetéből kiolvasható "menjafenébe" nézés magáért beszél erről a kutyaruháról. A Yorkie sokkal jobban bírja a tüllszoknya okozta gyűrődést. Hiába, az image nekik jobban megy! 

 
 
Akik nem csak az utcán, hanem odahaza is ragaszkodnak a nagyon-nagyon Hello Kitty stílushoz, azok számára is vannak alternatívák. Cicusos tál, cicusos ágyikó, cicusos nyakörv, cicuos cipellőcske. Kizárólag kutyák számára! A holmik persze már a bárki számára elérhető "bóvli kategóriában" is tarolnak. 
 
  
Akinek nem elég az olcsó boltok kínálata, persze azoknak sem kell lemondaniuk kedvenc trendi cicuskájukról.

Egy japán (na persze, hogy japán!) művész egy 7600 darab kristályból álló, egyedi Hello Kitty kutyaágyikót tervezett. Potom 31700 dollárért már hozzá is lehet jutni. Az ágyikó talapzatán Hello Kitty látható, és a kutyusnak komfortos kutyaház illúziót ad a kristályokból kirakott baldahin. 

A Hello Kitty őrület még mindig népszerűbb a kislányok és tinik körében, mint a kutyákéban. A világban azonban a Hello Kitty márkával fémjelzett luxus tárgyak iránti kereslet fokozatosan növekszik. Ez a kutya ágyikó éppen ennek a luxus- dilinek az egyik túlkapása.
Kazuo Tohmatsu, a japán Sanrio cég kommunikációs vezetője szerint a Hello Kittyvel eladott luxuscikkek iránti kereslet növekedésére lehet számítani, így további luxus holmikat is terveznek - természetesen nem csak kutyák részére.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4450 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x