Csalás a londoni maratonin
Címlap / Őrület / Csalás a londoni maratonin

Csalás a londoni maratonin

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A 65 év felettiek rekordját tartó férfiról kiderült: levágta a táv jelentős részét. 

Amikor a 69 éves Anthony Gaskell alig 3 óra 5 perc után áthaladt a Londoni maratonin a célvonalon, bekerült a rekorderek közé. 65 évesnél idősebb ember soha nem futotta még le ilyen rövid idő alatt ezt a távot.

Több megfigyelő is kételkedett azonban abban, hogy egy korábban teljesen ismeretlen veterán ilyen jól szerepelhetett. A vizsgálat kiderítette, hogy a táv második felét jóval egy óra alatt teljesítette: ez még az igazi világcsúcstartónak sem sikerült volna.

Hat héttel ez esemény után Anthony Gaskellt megfosztották a leggyorsabb nyugdíjas címétől, miután maga is beismerte, hogy levágta a táv jelentős részét, mintegy 16 kilométert.

A Wirralban élő nagypapa azt állítja, eszébe sem jutott csalni, csak feladta a versenyt, mert megsérült, amikor átesett az előtte futó versenyzőn, aki megbotlott egy biztonsági korlátban. Egyszerűen a rövidebb távon akart eljutni a célhoz, ahol a cuccai várták.

Azt mondja, ő soha nem állította, hogy nyert, és meg sem nézte az eredményeket ismertető weboldalt, ahol a rekordjáról írtak, mert úgy tudta, egyszerűen kiesett.


Gaskell diszkvalifikálása jó hír a 66 éves Colin Rathbone-nak, aki 38 másodperccel később ért célba - a teljes táv végig futása után. Most ő fogja megkapni a leggyorsabb nyugdíjas címét és emlékplakettjét.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2387 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x